Pikkujoulumatka Ilorannan perinteiseen
Joulujuhlaan Hauholle Pe 26.11.2021


Matkan hinta:            87 € / hlö


Matkaohjelma:

Ajoreitti: Vammala – Häijää – Kyröskoski – Hämeenkyrö – Ylöjärvi – Nokia – Tampere – Kangasala – Pälkäne – Hauho

Alustava aikataulu: Lähtö Vammalasta n. klo 9.00 ajaen matkareitin mukaisesti niin, että Tampereen Vanhankirkon pys. keskustori n. klo 10.40. Tarkemman aikataulun laitamme laskun ja matkaohjelman mukaan.

Menomatkalla pysähdymme Pälkäneellä sijaitsevassa Uotilan Leipomon myymälässä, mikä on toiminut jo vuodesta 1941. Leipomo on edelläkävijä perinteitä arvostaen. Limput, joista leipomo tunnetaan parhaiten, leivotaan 100 % suomalaisista viljoista ilman lisä- tai säilöntäaineita.

Pysähdymme myös toisessa Pälkäneläisessä Katajan Lihan tilapuodissa, josta saamme ostaa korkealaatuiset lähiruokatuotteet; palvit, makkarat, tuoretta lihaa, oman leivintuvan pullat sekä Herkkujuustolan juustot. Katajan Liha on toiminut Laitikkalassa Pälkäneellä vuodesta 1995. Lihanjalostus perustuu perinteisiin valmistustapoihin sekä kotimaisen laatulihan käyttöön raaka-aineena.

Pälkäneeltä matka jatkuu Hauhon Ilorantaan pikkujoulun viettoon. Saapuminen n. klo 13.00.

Perinteinen Ilorannan Joulujuhla voi alkaa. Ilorannan perinteiset pikkujoulut alkavat maistuvalla glögillä. Joululaulut ja joulun maut kutsuvat mukaan tunnelmaan. Nautimme pitopöydän antimista sekä joululauluista ja tarinoista. Joulupukkikin tai ainakin Joulumuori on luvannut piipahtaa… saas nähdä onko kaikki olleet kilttejä?

** Pikkujoululahjan mukaan ottaminen tietysti vapaaehtoista, mutta suotavaa, koska silloin pikku paketin saanti on varmaa…!!


******************

Matkan hintaan sisältyy:

  • Bussimatkat
  • Ilorannan perinteisen joulujuhla- aterian
  • Jouluiset laulut ja tarinat, sekä joulupukin
  • Pälkäneellä olevat ostoskohteet
  • Matkanjohtajan palvelut