Hulvattoman hauska komedia, TENORIT Liemessä
Heinolan katetussa kesäteatterissa

Ti 18.7.2023, alkaen klo 14.00

Matkan hinta: 115€ / hlö

Ilmoittautumiset matkalle viimeistään 5.6. mennessä.

Ilmoittautuessasi mainitse autoon nousupaikkasi ja mahdolliset erityisruokavaliosi!

****

Ajoreitti: Vammala-Häijää-Kyröskoski-Hämeenkyrö-Ylöjärvi-Tampere-Kangasala-Pälkäne-Lahti-Heinola

Alustava aikataulu: Lähtö Vammalasta klo 8.00; Häijää ABC klo 8.15; Kyröskoski Mh. klo 8.40; Hämeenkyrö, S-market pys. klo 8.50; Ylöjärvi, Matkatien pys. klo 9.10; Tampere, Vanhankirkon pys. klo 9.20; Kangasala, L-A. n. klo 9.45; Pälkäne, paikka avoin…Lahti, Upseerikerhon ravintola n. klo 11.20 Lounas-buffet.

Matkaohjelma:

Bussi ajaa matkareitin mukaisesti. Matkalla Heinolaan nautimme buffet-lounaan Lahden Upseerikerhon ravintolassa noin klo 11.30 alkaen.

Noin klo 13.15 saavumme Heinolan kesäteatterille. Heinolan kesäteatteri on rakennettu vuonna 2000 ja se sijaitsee Rantapuistossa Kymijoen rannalla, jossa se muodostaa yhdessä Heinolan taidemuseon ja WPK-talon kanssa oman kokonaisuuden pihapiireineen. Kokonaan katettu teatterialue on tullut tunnetuksi musikaaleista ja komedioistaan, joissa ovat näytelleet monet tunnetut kotimaiset näyttelijät. Teatterin omistaa Heinolan kaupunki. Kesäteatterin näytöksissä katettuja selkänojallisia paikkoja on yli 700 katsojalle.

Kesän näytelmä 2023 on hulvattoman hauska komedia TENORIT LIEMESSÄ.

TENORIT liemessä on amerikkalaisen KEN LUDWIGIN käsikirjoittama ja Reita Lounatvuoren suomentama suuresti kehuttu komedia, joka on saanut Euroopan kantaesityksensä helmikuussa 2017 Helsingin kaupunginteatterissa.

Eletään 30-luvun Pariisissa ja näyttämö on katettu valmiiksi vuosisadan konserttia varten. Miten manageri saa pidettyä italialaisen lemmenkipeän supertähden ja hänen kuumaverisen vaimonsa kurissa, että konsertti toteutuisi. Näytelmä on hulvattoman hauska komedia, jossa kuullaan mm. Ciacomo Puccinin ja Giuseppe Verdin musiikkia.

Näyttämöllä nähdään suomalaisen teatterin parhaimmistoa. Mm. Kaisa ja Heikki Hela, Santtu Karvonen, Pihla Penttinen, Antti Lang, Ursula Salo ja Taisto Oksanen.

Ohjaus: SARI SIIKANDER

Esitys alkaa klo 14.00. 

Esityksen kesto väliaikoineen noin 2.5 tuntia.

Kotimatkalla pysähdymme Hollolan Matkakeitaalla.


*****

Hinta sisältää:

  • Teatterilipun

  • Bussimatkat

  • Buffet-lounaan, Lahden Upseerikerhon ravintola

  • Matkanjohtajan palvelut