Anne_mattila_ja_taidetta.jpg

”Ryppyjä Rakkaudessa” komedia, Karvian uudella katetulla kesäteatterilla sekä Anne Mattilan Taidekahvila

Su 9.8.2020

Matkan hinta: 80 € / hlö

****

Ajoreitti: Vammala-Nokia-Tampere-Ylöjärvi-Hämeenkyrö-Kyröskoski-Ikaalinen-Parkano-Karvia

Alustava aikataulu: Lähtö Vammalasta klo 9.00, Nokia klo 9.30, Tampere, Vanhankirkon pys. klo 9.45, Ylöjärvi, Matkatie pys. klo 10.00, Hämeenkyrö, klo 10.20, Kyröskoski, Mh. klo 10.30, Ikaalinen, tori klo 10.45, Parkano, ST1 klo 11.20, Anne Mattilan, Taidekahvila n. klo 12.

Matkaohjelma:

Auto ajaa matkareitin mukaisesti. Anne Mattilan Taidekahvilaan Karviaan saapuminen n. klo 12. Ryhmän vastaanotto uuden uutukaisessa ateljee rakennuksessa, jossa paikan esittely ja uuden näyttelyn tarina. Uusi näyttely 2020: ”Kauneimmat puistot” tuo mukanaan esille 15 uutta maalausta. Nautimme keittolounaan ja jälkiruuan sekä kahvin pullan kera, Annen ravintolarakennuksessa.

Omatoiminen tutustuminen uuteen näyttelyyn ja vapaata kiertelyä myymälöissä.

Taidekahvilan alueella on 15 erilaista rakennusta, jossa jokaisessa pääsee halutessaan tutustumaan taiteeseen sekä runoihin. Lisäksi läheisessä metsässä on taidepolku, pituudeltaan noin 700 metriä. Myymälöitä on viisi erilaista; taide-, pitsi-, takorauta-, sisustus- ja vaatemyymälä.

Tuotteet valmistetaan 100% käsityönä paikan päällä tai lähialueella. Mahdollisuus ostaa mukaan myös paikan päällä leivottuja munkkeja tai muita herkkuja!

Annen Taidekahvilasta lähdemme n. klo 14.30 Karvian Kantin kylälle, jossa Uudella katetulla Kesäteatterilla, kulttuurikeskus Skantzissa, odottaa innostuneita katsojiaan ”RYPPYJÄ RAKKAUDESSA” komedia. Teatterin kantaesitys alkaa klo 15.00.

”Ryppyjä Rakkaudesta” on hersyvällä huumorilla ja musiikilla höystetty komedia ihmissuhteista. ”Parisuhde on lupsakka olotila – taitolaji, jos mikä”! Väliin virsu lipsuu, mutta kun sovintoa aletaan hieroa, niin siinä emäntä hehkuu ja isäntää laulattaa… Kuten ”vanha kansa sanoo” kiireesti vihille, että kerkiää sitte kauan katua.

Katsomossa jokainen voi nauraa jonsei nyt omille, niin naapurin parisuhdekuvioille ja väärinkäsityksille.

Käsikirjoitus: Markku Hyvönen
Ohjaus ja sovitus:
Leena Koivula
Tuottaja: Karvian teatteriyhdistys ry, joka toiminut jo vuodesta 1995.

Väliajalla nisukahvit.

Teatteriesityksen jälkeen lähdemme kotimatkalle!


*****

Hinta sisältää:

  • Teatterilipun ja väliaikakahvin nisulla
  • Bussimatkat
  • Anne Mattilan Taidevierailun esittelyineen ja uuden näyttelyn tarinan, keittolounaan, jälkiruuan, kahvit
  • Matkanjohtajan palvelut